С шествие бе закрита кампанията на кандидатите за президент и вицепрезидент Румен

...
С шествие бе закрита кампанията на кандидатите за президент и вицепрезидент Румен
Коментари Харесай

България вече не е бащиния на шеф с шкафчета

С шествие бе закрита акцията на претендентите за президент и вицепрезидент Румен Радев и Илияна Йотова в Пловдив. То е под надпис: " С вас сме ".

Стотици хора посрещнаха претендентите за " Дондуков " 2. Чуваха се одобрителни възгласи и пожелания за победа. Имаше такива, които им споделяха, че се гордеят с тях.

Радев и Йотова се придвижваха под съпровода на тъпани и гайди. Те раздаваха подписи на хората.

Шествието мина от пл. „ Стефан Стамболов “ до пл. „ Съединение “. То спря за миг, когато момче с цигулка застана пред президента и му изсвири националния химн. 

" За мен е чест да съм в Пловдив. Тук мина огромна част от моя живот. Днес сме тук не с цел да приказваме за предишното, преди пет години тъкмо тук закрихме акцията си и това ни донесе триумф ", съобщи претендентът за втори президентски мандат Румен Радев по време на закриването на акцията си в Пловдив. 

„ 5 години стояхме под блокада, под неистини и операции. Единствената причина да устоим бяхте вие. Ние не отстъпихме от правилата си, тъй като зад нас е България “, напомни Радев. 

„ През тези 5 години ние работехме за една нова България. България на закона. Беше сложна акция, тъй като против нас бяха парите, медиите и партиите на олигархията, само че ние имаме вас “, отсече той. 

„ Ние желаеме да имаме едно бъдеще, от което няма да се срамим, желаеме да завещаем светли дни на нашите деца. Убеден съм, че дружно ще го създадем. Заедно с нас са и партиите на смяната. Ние не се срамим да застанем един до друг и да покажем, че имаме общи дела. България към този момент не е бащиния на началник с шкафчета. Натрупаните запаси са доста. Преходът няма да е елементарен. Иска се единение. Време е да работим, да променяме страната за себе си. Ние сме в облаците, когато мечтаем за България, само че сме крепко стъпили на земята, когато се борим “, посочи Радев. 

„ Благодарим ви за поддръжка, само че същинската борба е в неделя. Няма място за утешение. Въпреки всички съблазни през тези 5 години ние не ви предадохме, влизаме в тази борба дружно с вас “, обърна се той към множеството. 

Пред публицисти Румен Радев уточни, че не утвърждава анексирането на която и да е територия по отношение на Крим. " Анексацията на Крим е в нарушаване с интернационалното право, само че както споделих на дебата нощес – има действителности в политиката и сега Крим е съветски ", уточни той.

„ Нашите връзки с Турция са значими. Тя е значим комшия, сътрудник и другар, само че нашите връзки би трябвало да се основават на пълноправие и почитание. В момента изясняваме всички обстоятелства и условия “, акцентира Радев.

" Благодаря ви за тази голяма поддръжка. За нас е особена чест да закрием нашата акция в столицата на българското Съединение ", съобщи от своя страна претендентът за втори вицепрезидентски мандат Илияна Йотова по време на закриването на акцията в Пловдив, дружно с Румен Радев.

" Кой е съединител и обединител се пада да каже на българския народ. Той е олицетворител на българския народен блян ", акцентира тя.

„ Заедно и мощни ще градим България “, уточни Йотова.

Тя се обърна към инициативния комитет. „ Вие заложихте доста и ни повярвахте. 5 години по-късно вие пожелахте още веднъж да сте с нас. Това значи, че сме оправдали доверието ви. Няма по-висока оценка от тази “, сподели Йотова.

Илияна Йотова се обърна към всички дами. „ Нека създадем по този начин, че да сме непримирими за това децата ни да са до нас и да гледат внуците ви тук “, акцентира тя.

Накрая съобщи: „ 5 години до себе си имаме мощен и съдбоносен човек. Той не се опасява да каже истината и да извърши дъгла си. Той е мощен и може да взима решения вътре в страната, той не се интересува от рейтинги. Това е Румен Радев “. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР